مشاوره حقوقی رایگان - طلاق

سلام ایا طلاق به در خواست زوجه باشد و زوج حضور در دادگاه پیدا نکند و زوج اعتیاد داشته باشد و نامه کمپ ترک اعتیاد و نامه متخصص اعصاب و روان که زوج دارای بیماری اختلال دو قطبی باشد و مدارک پیوست پرونده باشد ایا طلاق صادر میشود

پاسخ ها :

محمد صادقیان

جناب آقای محمد صادقیان:

سلام و عرض ادب خدمت شما
پس از طی مراحل قانونی بله امکان آن زیاد است

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
نتيجه قابل پیش بینی نیست بستگی به مدارک و اوضاع و احوال پرونده دارد و رویه شعبه و دفاعیات شما
در اصل کلی زوجه می‌بایست بتواند عسر و حرج خویش را اثبات نماید تا در دعوای طلاق موفق شود صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود
حتی‌ المقدور با یک وکیل دادگستری همراه شوید....