مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از پزشک معتمد قانونی

باسلام بنده هفت ماهه که تصادف کردم پزشکی قانونی برای معاینه منو به پزشک معتمدشون ارجاع داده ولی پزشک معتمد اصلا به حرف من و مدارک من توجهی نداره و هرباربا بی ادبی برخورد میکنه و میگه چون پیش من عمل نکردی من نظری برا بعد عملت ندارم و فقط درمورداسیب روز تصادفت مینویسم درصورتی که معاینه مجدد یعنی بررسی باعیب یا بی عیب عارضه ایجاد شده هست..به پزشک قانونی هم بسیار مراجعه کردم که حداقل دکتر دیگه ایی رو معرفی کنن ولی واقعا پاسخگو نیستن..لطفا راهنمایی کنید چطور میشه ازین پزشک معتمد شکایت کرد و حقم پایمال نشه بیش ازین.ممنو

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
قابل شکایت و پیگیری است اقدام نمایید

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

تا دو بار میتوان نسبت به نظریه پزشکی قانونی اعتراض نمود. البته باید توجه داشته باشید که برای اعتراض به نظریه پزشکی قانونی در بار دوم، باید ادله شما بسیار قوی باشد تا به آن ترتیب اثر داده شود.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌بایست به دفتر خدمات قضایی مراجعه نمایید شکایه خود را ثبت کنید دادسرای جرایم پزشکی به موضوع شما رسیدگی می‌کند

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر به نظر پزشکی قانونی اعتراضی دارید می توانید در مهلت قانونی اعتراض کنید