مشاوره حقوقی رایگان - تصادف

سلام 4 سال پیش تصادف کردم و پام شکست دکتر ارتوپد با میله و پلاتین پام رو کج بست ولی با وجود اینکه دو سال از اون تاریخ گذشت هنوز استخون پام جوش نخورده بود به دکتر مراجعه کردم و گفتم که پام کجه و هنوز جوش نخورده از پام عکس گرفت دید درست میگم به سریع نوبت عمل واسم زد و عملم کرد و توی خلاصه پرونده زد میله ضخیم تر انداخته و از کج بودن پام حرفی نزد بعد از عمل بعدی الان دو سال میگذره اما هنوز خوب نشدم و پام جوش نخورده به هر دکتری مراجعه میکنم میگن باید بری پیش همون دکتر ایا میتونم واسه اینکه در عمل قصور داشته و عمل پیوند استخوان انجام نداده ازش شکایت کنم؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با اثبات قصور پزشکی می توانید دادسرای جرایم پزشکی از پزشک مربوطه شکایت کنید.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با اثبات قصور پزشکی می توانید دادسرای جرایم پزشکی از پزشک مربوطه شکایت کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با اثبات قصور پزشکی می توانید دادسرای جرایم پزشکی از پزشک مربوطه شکایت کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام پیشنهاد می شود یک وقت مشاوره اخذ نمایید و تماس بگیرید تا در خصوص موارد مختلف راهنمایی شوید.

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

با اثبات قصور پزشکی می توانید در دادسرای جرایم‌ پزشکی از ایشان شکایت کنید.

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

با اثبات قصور مزشکی میتوانید در دادسرای جرائم پزشکی شکایت مطرح کنید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

با سلام با اثبات قصور پزشکی می توانید دادسرای جرایم پزشکی از پزشک مربوطه شکایت کنید.

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

با اثبات قصور پزشکی می توانید دادسرای جرایم پزشکی از پزشک مربوطه شکایت کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله میتوانید در دادسرای جرایم پزشکی از پزشک مربوطه شکایت کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله شما باید در دادسرای جرائم پزشکی شکایت خود را از پزشک ، به علت قصور یا تقصیر پزشک مطرح نمایید و تمام مدارک پزشکی خود را ضمیمه نمایید

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

با سلام با توجه به توضیحات شما و تجدید عمل با همان نتیجه قصور یا تقصیر پزشک در عمل شما محرز و قابل اثبات است. با مدارک پزشکی خود از طریق دادسرای رسیدگی ب جرایم پزشکی از ایشان شکایت نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر قصور پزشکی بوده می‌توانید در این خصوص شکایت کنید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

با اثبات قصور پزشکی می توانید در دادسرای جرایم‌ پزشکی از ایشان شکایت کنید.