مشاوره حقوقی رایگان - ندادن نفقه و خرجی

من 12سال ازدواج کردم وتاکنون شوهرم هیچ خرجی بهم نداده باید چکارکنم درحالی که کارمند هست ویارانه وپول نفت ویارانه مرزی من همه بااوهست وحق عائله مندی هم میگیرد راهنمایی کنید من به کجامراجعه کنم برای گرفتن حق وحقوقم به من می گوید خرجی تو وظیفه من نیست

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
برای نفقه می توانید با مراجعه به دفتر خدمات قضایی دادخواست مطرح نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما می‌توانید به دفتر خدمات قضایی مراجعه نمایید و درخواست مطالبه نفقه داشته باشید 12 سال زندگی به شما نفقه تعلق باید بگیرد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
دادخواست مطالبه نفقه مطرح کنید
بدیهی است زندگی زیر یک سقف دال بر تادیه نفقه میباشد
شما در جایگاه مدعی یا شاکی می‌بایست بتوانید ادعای خویش را اثبات نمایید
بدیهی است صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید و دا‌دخواست مطالبه نفقه بدهید.