مشاوره حقوقی رایگان - اعتیاد و نداشتن رابطه جنسی و خرجی ندادن

سلام من هفده ساله ازدواج کردم با آقایی ک معتاد بوده همسرش ازش جدا شده ی پسر بزرگ داره ک دوسالی هست ازدواج کرده کلا با مخارج همسرم خودش کاری نیست اصلا
همسرم متادون مصرف میکنه الان هشت نه ساله جایگزین کرد واسه ترک اعتیاد احتمال زیاد مصرف دیگه ای هم داره نه ساله نه رابطه جنسی داریم نه درست خرجی میده مصرف زیاد سیگارشم تو خونه کلافمون کرده لطفا راهنماییم کنین من ی دختر پانزده ساله دارم

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
به صرف آنچه در سوال آمده است اگر بتوانید اثبات نمایید امکان طلاق وجود دارد
حتی المقدور وکیل اختیار نمایید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
از طریق مراجع قضایی مطالبه نفقه نمایید .

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

دادخواست اجرت المثل ایام زندگی مشترک خود را دهید تا کارشناس ان را محاسبه کند. ضمنا برای نفقه فرزندان میتوانید اقدام کنید و مهریه را از اجرای ثبت درخواست نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید دادخواست طلاق بدهید و با اثبات این شرایط امکان طلاق از طرف زوجه وجود دارد.
مهریه خود را نیز می توانید از طریق دفترخانه ای که عقد کردید مطالبه کنید و از طریق اجرای ثبت احوال زوج را توقیف کنید و اگر اموالی جهت توقیف نداشت با اخذ گواهی از اجرای ثبت می توانید از طریق دادگاه مهریه خود را مطالبه کنید.
نفقه خود و فرزند را نیز می توانید دادخواست بدهید.