مشاوره حقوقی رایگان - ندادن خرجی برای زن

باسلام، من خانمی 37 ساله هستم که 7 ساله زندگی مشترک با مردی رو دارم که هروقت دلش بخاد خرجی میده هروقتم دلش نخاد نمیده،یک پسر 5 ساله هم دارم .الان 20 روزه که قهره و هیچ خرجی ای حتی یارانه خودمو نمیده، من باید چیکارکنم،هربار که دعوامون شده میگه من هیچی نمیخرم هیچ پولی هم نمیدم برو هرجا میخای شکایت کن تا من بیام جواب بدم

پاسخ ها :

مسعود بني هاشميان اصفهاني

مسعود بني هاشميان اصفهاني:

سلام
هم طرح دعوای کیفری ترک انفاق و هم دعواي حقوقی مطالبه نفقه

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید دا‌دخواست مطالبه نفقه بدهید.
اگر قصد ادامه زندگی مشترک را دارید بهتر است دوستانه مشکل را حل و فصل کنید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما می‌بایست نفقه خود را مطالبه نمایید تا زوج ملزم شود ماهانه نفقه را بپردازد