مشاوره حقوقی رایگان - عقد دایم

سلام و خسته نباشید. ببخشید من پدرم به مدت هشت ساله که مادرم و خواهرام رو تهران به حال خود رها کرده ورفته شهرستان شمال پیش مادرش زندگی میکنه. هیچ مهریه ونفقه و خرجی بابت این هشت سال هم به مادرم نپرداخته هیچ بلکه از زمانی که یارانه پرداخت کردند هم یارانه 4نفر مارو هم بالاکشیده. ایا عقد پدر و مادرم باطل نمیشه هشت ساله مادرم رو با سه تا بچه رها کرده و رفته؟ چجوری میتونیم طلاق مادرمون رو از پدرمون بگیریم؟ راهنماییم میکنید؟ باسپاس

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
مادرتان در دفترخدمات قضایی دادخواست طلاق به دلیل عسر و حرج مطرح نماید . جهت کسب اطلاعات بیشتر تماس بگیرید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
مادرتون می تواند نفقه 8 سال را دا‌دخواست بدهد و مطالبه کند.
مهریه را نیز از طریق دفترخانه ای که عقد کرده می تواند درخواست مطالبه مهریه بدهد و از طریق اجرای ثبت اموال شوهرش را توقیف کند و اگر اموالی نداشت با اخذ گواهی می تواند از طریق دادگاه مهریه را مطالبه نماید.
می تواند دادخواست طلاق بدهد و با اثبات اینکه زوج 8 سال زندگی مشترک را رها کرده می تواند طلاق بگیرد.

توجه داشته باشید که عقد آنها باطل نشده است و با حکم دادگاه می تواند طلاق بگیرد.

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

طلاق که باطل نمیشه، ولی برای رهایی و جدایی از چنین شرایطی باید در سامانه تصمیم طلاق، نوبت مشاوره اخذ نمایید و سپس که مدت 45 روز مشاوره منقضی شد اقدام یه طرح دعوی طلاق از جانب مادر شما مطرح کرد.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

عقد باطل نیست . اما مادر میتواند نفقه این مدت را بخواهد و ضمنا برای معریه و اجرت المثل و نفقه فرزندان نیز اقدام کند

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
مادر شما با اثبات عسر و حرج خویش می تواند از پدر شما جدا شود.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر عقد نکاح خود به خود باطل نمیشود
زوجه باید در دفتر خدمات قضایی دادخواست طلاق را مطرح نمایید و به عسر و حرج و شروط مقرر در عقدنامه استناد نماید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود به صرف آنچه در سوال آمده خود بخود باطل نمی‌شود

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

باطل خیر باطل نمیشه ولی می‌تواند درخواست طلاق دهد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خیر می بایست صیغه طلاق جاری شود اما میتوان تمام حق و حقوق زوجه را مطالبه نمود

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
خیر به هیچ وجه عقد نکاح خود به خود باطل نمی شود ،
دادخواست طلاق به درخواست زوجه تنظیم نمایید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اول باید شکایت ترک انفاق کنند مادر و خواهرتان بعد که زندانی شد و نفقه نداد دادخواست طلاق به دلیل عسر و حرج