مشاوره حقوقی رایگان - نفقه

سلام
من چند تا وکیل گرفتم اما هیچ کار نتونستن بکنن برام کتک کاری شکایت کیفری علیه شوهرم دارم الان حکم جلب شوهرمو برای ندادن نفقه دارم اما 1 ساله ک اصلا ب خودش نمیاره منو گذاشته خونه بابام میشه راه حل بدین ک چیکار کنم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر حکم ترک انفاق گرفته اید و نفقه شما را پرداخت نمی کند به استناد آن دا‌دخواست طلاق بدهید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما میتوانید درخواست اجرای مهریه را مطرح کنید و دادخواست طلاق را اقامه نمایید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

دادخواست مطالبه نفقه در این خصوص مطرح نمایید و در صورت عدم پرداخت ظرف 6 ماه می توانید دادخواست طلاق به علت عدم پرداخت نفقه را درخواست نمایید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

دادخواست طلاق با توجه به ترک انفاق مطرح نمایید

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام می توانید تقاضای اجرا نمایید و برگ جلب بگیرید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر شش ماه بعد از حکم پرداخت نفقه اقدامی نکرده میتوانید دادخواست طلاق بدهید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
چرا جلبش نمی کنید ؟

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

دادخواست مطالبه نفقه و مهریه و اجرت المثل دهید تا اموال توقیف شود . اگر باز مشکلی بود تماس بگیرید

اكرم  يگانه فر

اكرم يگانه فر :

می توانید دادخواست نفقه وباتوجه به ضرب وشتم دادخواست طلاق بدهید