مشاوره حقوقی رایگان - من پزشکم روی در مطبم برام اخطار کمیسیون صد اومده

سلام و ممنون از این سایت
من پزشکم مطب خیلی فعالی هم ندارم اما برام روی در مطب اخطار کمیسیون صد اومده واحدم مسکونی به نام خودم هست تو یک ساختمان بیست واحدی هم تابلو دارم هم پروانه مطب می‌خوام ببینم دلیلش چیه و اصلا چرا برام اومده

پاسخ ها :

حدیثه علیمی

سرکار خانم حدیثه علیمی :

با سلام.
کمیسیون ماده 100 برای تخلفات شهرداریست که احتمالا در واحد خود تغییراتی(مانند کوچک کردن اشپزخانه و..) ایجاد نمودید که از نظر نماینده شهرداری موجب تغییر کاربری مسکونی به اداری شده است. به همین دلیل برای شما اخطاریه ارسال شده است.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام به نظر ارتباطی به شغل شما ندارد برای اصلاحاتی است که شاید در واحد انجام داده‌اید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده این اخطاریه ارتباطی با شغل شما ندارد.
کمیسیون ماده صد مربوط به تخلفات ساختمانی و ساخت و ساز غیر مجاز است.
حضورا از طریق شهرداری موضوع را پیگیری کنید