مشاوره حقوقی رایگان - کمیسیون بدوی ماده صد

با سلام

ساختمان ما ؛ مقداری اضافه بنا دارد که با توجه به نظر کارشناس دادگستری مشکلی از لحاظ شهرسازی ندارد و کمیسیون بدوی شهرداری رای به جریمه نقدی داده است ....آیا راهی وجود دارد که در کمیسیون تجدید نظر مبلغ اضافه بنا پرداخت شود ؟

همچنین ساختمان داری 3 واحد و 3 پارکینگ است ؛ طبق پروانه ساخت چهار پارکینگ باید ساخته می‌شده که یکی از پارکینگ ها تبدیل به اتاق تأسیسات شده است ....
طبق نظر کارشناس دادگستری با توجه به این که برای هر واحد ؛ یک پارکینگ در نظر گرفته شده ؛ تغییر کاربری پارکینگ چهارم ایرادی ندارد اما کمسیون بدوی رای به جریمه نقدی پارکینگ داده است .... آیا می توان به کمسیون تجدید نظر برای پارکینگ اعتراض کرد ؟

پاسخ ها :

محمدرضا عبادی

جناب آقای محمدرضا عبادی :

شما باید بعلاوه هزینه ساخت اون اضافه بنا جریمه هم نسبت بهش پرداخت کنین و حتی به نظر تجدید نظر هم میتونین معترض بشین

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام اگر اضافه بنا ساخته باشید باید جریمه را پرداخت نمایید
ولی میتوانید در کمیسیون تجدیدنظر اعتراض نمایید
و باید درخواست تغییر کاربری به پارکینگ را بدهید تا بررسی بشود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر اضافه بنا ساخته باشید باید جریمه را پرداخت نمایید