مشاوره حقوقی رایگان - عدم پرداخت کمیسیون ماده صد

در صورتی که قصد فروش یک ساختمان را نداشته باشیم و مبلغ جریمه کمیسیون ماده صد یک ساختمان مسکونی را پرداخت نکنیم چه می شود ؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
در زمانیکه قصد فروش دارید باید برای اخذ پایانکار هزینه خلافی را پرداخت نمایید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

باسلام زمانی که قصد فروش دارید باید برای اخذ پایان کار هزینه را پرداخت کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود در صورت فروش یاید برای اخذ پایان کار هزینه را پرداخت کنید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

در صورت فروش باید اخذ پایان کار را پرداخت کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام هیچ مشکلی ندارد
ولی در آینده‌ شما باید
طبق قیمت روز ، مبلغ جریمه کمیسیون ماده صد را پرداخت نمایید