مشاوره حقوقی رایگان - واژه ی بی ارزش

سلام من در یک انجمنی عضو هستم که در گروه تلگرامی به آنها گفتم شما انسان های بی ارزش و بی ادبی هستید بعد اکانت تلگرام خود را حذف نمودم ...
لازم به ذکر است شماره ی تلفن خود را که اکانت تلگرام را با آن ساختم قبلاً برای ورود به سایت انجمن استفاده کردم
البته بعدا رفتم و شماره تلفن خود را ویرایش کردم

آیا امکان دارد با وجود دیلت اکانت تلگرامی به خاطر دو واژه بی ارزش و بی ادب از من شکایت کنند؟

پاسخ ها :

محسن جعفری

جناب آقای محسن جعفری :

با سلام
در صورت اثبات موضوع توسط اعضا انجمن به جرم توهین قابل پیگرد میباشید البته رویه دادگاهها در این موارد و الفاظ یکسان نمیباشد و احتمال تبرئه شدن نیز وجود دارد

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

باسلام قابل پیگیری است به هر صورت شما از واژه های که عنوان توهین دارد استفاده کرده اید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

1: در اصل کلی تنها سایت یا برنامه های قابل ردیابی هستند که سرور آنها داخل کشور باشد.

2.اگر سروری در ایران نباشد چند حالت به وجود می اید الف) یک جرم بدون شاکی می خواهیم رسیدگی کنیم چون هیچ گونه سروری وجود ندارد قابل ردیابی نیست ب) دارای شاکی خصوصی می باشد که شاکی اسکرین شات همراه خود می آورد در این صورت اصطلاحا از شرکت های asp استعلام اخذ می شود و ip فرد مورد نظر اخذ می شود.

و از طریق ip اطلاعات اشتراک و داده تا شش ماه اخذ می شود یعنی متوجه می شویم که وارد کدام سایت شده است.

ولی هم اکنون به متن پیام ها چه در با وجود اکانت و حذف اکانت قابل دستیابی نیست.

و جرائم که هم اکنون کشف می شود اصطلاحا از طریق مهندسی اجتماعی و رصد فضای مجازی می باشد.