مشاوره حقوقی رایگان - حق کسب و پیشه

باسلام قرارداد اجاره سال 52 مابین دونفر بصورت نصف نصف و سهم هرکدامیک سه دانگ بدون پرداخت وجه سرقفلی میباشد پس از فوت یکی از شرکا ورثه مرحوم یک سوم از مغازه را از شریک خود دریافت کرده و ششدانگ حق کسب و پیشه را در قالب سرقفلی میفروشند و بدون تفکیکی از شهرداری سند زده و چندین دست چرخیده در دفتر خانه تنظیم سند شریک دیگر با این امر مخالفت نکرده و چون متراژ دوبرابری نسیب او شده با وجود به تمامی موارد سند شریک خود و ابطال سند اجاره سال 52 در دفتر خانه را امضاع مینماید ودر کمال صحت تمامی زیر اسناد را امضا میکند شغل تغییر میدهد چندین شغل عوض میکند و از سال 83 فروشگاه پوشاک میزند و سال 88 مغازه را به یک نفر جهت خیاطی اجاره میدهد و در سال 94 بصورت کلیدی با همان اجاره سال52 میفروشد به یکی از اقوام خود وسال 95 فوت می‌کند آیا ورثه انمرحوم با توجه به تخلفات مرتکب شده و گرفتن یک بار حق کسب و پیشه از شریک خود و انتقال سی درصد از مغازه فوق و دیوار کشی بدون مجوز با وجود یک اینکه پایان کار با مغازه های موجود همخوانی ندارد آیا به ورثه مرحوم با تمامی این اوصاف حق کسب و پیشه تعلق میگیره جهت کدام یکی از مشاغل ثبت شده در دارایی جهت کدامیک از افراد اونی که 8 سال خیاطی می‌کرده یا اونی که چهار سال کلیدی با تمام بدهی های معوقه خریده و بدلیل فرارازدین اصل سند اجاره سال52 را ضمانت نزد شخص مدیون قرارداده اگر وراث مستحق چنین کسب و پیشه ای هستند بدهی های معوقه دین فامیل متواری و از همه مهم تر جریمه 650 میلیون تومانی شهرداری جهت تقسیم بدون مجوز به کی و چقدر تعلق میگیرد آیا مالکی که سال 96 ملک را خریده باید بپردازد ممنون میشم جواب کامل بدهید

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد و

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام به شما کاربر محترم دادراه با این مطلب شروع کنیم که پرونده هایی که تماما ملکی یا حتی یک بخشی از آن مرتبط با ملک و باغ و اراضی می‌باشد و با به مفهوم دقیق تر کلا اموال غیر منقول میشود به این شکل حل و فصل نمی‌شود که فقط پرسیدن یک سوال کوتاه و مختصر شما را به راه حل نهایی سوق دهد چرا که ابعاد حقوقی به یکدیگر ارتباط کامل دارند البته شباهت هایی به یکدیگر دارند ولی نه کاملا و متفاوت هستند مخصوصا پرونده ملکی را اصلا نباید مورد غفلت قرار گیرد به همین دلیل اشتباه در خود عنوان خواسته که در ستون دادخواست قید می کنید یا دفاعیات به ضرر افراد دخیل است. با توجه به صحبت هایی که شد بهتر است بررسی مفصلی از اوضاع و احوال پرونده صورت گیرد اینکه چگونه طرح دعوی شود و دلایل آن چه میتواند باشد و آیا این دلایل نیز باید در ارسال دادخواست بارگزاری شود یا خیر و بر چه مواد قانونی استناد شود مهم است چرا که باید بر اساس قوانین موجود و مستند و مستدل باشد و باید خاطر نشان کرد که درصورتی که دادخواست به طور صحیح و درست مطرح نشود بلاشک در اولین مرحله رسیدگی رد شده و همچنین ممکن است شرایط شکلی آن درست باشد و نام دادخواست را بشود روی آن گذاشت ولی به صلاح نباشد که این نوع دادخواست با این کیفیت و این دلایل به شعبه قضایی ارسال شود که این از وظایف وکیل است که این مصلحت را تشخیص دهد . اگر هم که پرونده در جریان باشد باید مطالعه پرونده در شعبه حقوقی صورت گیرد که وکیل از جزئیات پرونده باخبر شود و دفاعیات مناسب و کاملی انجام دهد .

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

جواب این سوال نیاز به مشاوره حضوری و مطالعه مدارک دارد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام حق کسب و پیشه ازسال 76 به بعد تعلق نمی‌گیرد