مشاوره حقوقی رایگان - ضرب و جرح سارق

با سلام برادر بنده یه خودرو سرقت کرده چند روز بعد شاکی که فیلم سرقت دیده بوده تو خیابان میبینتش وبا اعضای خانواده برادر منو مورد ضرب و شتم قرار میدن با چاقو میزننش تو گردن ،ابرو ،شکم ،کبودی چشم و... سر اون پرونده سرقت برادرم محکوم شده و به جرم ضرب و شتم اون آقا رو با وثیقه آزاد کرده بودن تا این حکم اومده الان درضمن برادرم در زندان و نامه پزشکی قانونی هم گرفتیم اما موقعی که بردیم پیش قاضی گفت ما خودمون سیستمی گرفتیم این دست شما چه کار میکنه و گرفت نامه رو گفت رای صادر کرده ، در خصوص اتهام ضرب و شتم عمدی متهم حین دستگیری صرف نظر از اینکه رفتار خود متهم علت درگیری بوده که به نوعی مصداق دفاع از خود بوده(علیرغم تفهیم اتهام و اجرای متهم به پزشکی قانونی توسط همکار قبلی و احراز عدم شکایت از جانب متهم به این شعبه پرونده اقتضای رسیدگی و تصمیم را نداشته لذا در این قسمت بایگانی می‌شود.مقرر است پرونده برگ شماری شده به نظر دادستان محترم برسد در صورت موافقت و تنظیم کیفرخواست به مرجع صالحه ارسال می‌شود، درضمن برادر منو همون موقع فرستادن زندان و شکایتی تنظیم نکرد بود میخواستم بدونم این حکم یعنی چی درضمن میتونیم اعتراض کنیم یا شکایت کنیم درضمن زمانی که برادر منو تو خیابون زدن هنوز جرمش ثابت نشده بود.ممنون

پاسخ ها :

سعید فتاح زاده حصاری

جناب آقای سعید فتاح زاده حصاری :

عرض سلام
شکایت علیه ضاربین تنظیم کنید تا رسیدگی شود

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اگر بالای دادنامه نوشته قرار جلب به دادرسی کیفرخواست صادر میشود

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند شکوائیه تخصصی تنظیم گردد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بله امکان احقاق حق و شکایت علیه شخص زاربین برای شما وجود دارد

آزاده حیدری

سرکار خانم آزاده حیدری :

سلام. حکم صادره خیلی مبهم بیان شده است و سوال شما مبهم است زیرا اگر برادرتان شکایتی ثبت نکرده است دیگر تفهیم اتهام و ... معنا پیدا نمیکند. آنچه از بیانات شما محرز است اینست که جرم ضرب و شتم علیه برادر شما اتفاق افتاده است و اینکه در حین وقوع جرم، ایشان بعنوان سارق محکوم شده بودند یا نه تاثیری در قضیه ندارد. بله قطعا میتوانید اعتراض نمایید.