مشاوره حقوقی رایگان - چگونگی دفاع از خود

سلام. آیا وقتی شخص یا اشخاصی به جهت دزدی از ماشین یا جهت درگیری باشند می توان جهت جلوگیری از دزدی یا حمله به آنها مثلاً با چوب یا شوکر یا چاقو صدمه زد؟ ایا در صورت وارد شدن صدمه به آنها حق شکایت و طلب دیه یا محکومیت من را دارند؟ ممنون

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با چوب می توانید از خودتان دفاع کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌بایست دفاع مشروع باشد در غیر این صورت می‌بایست دیه پرداخت شود