مشاوره حقوقی رایگان - بیشتر کشیدن مبلغ در دستگاه پوز

ار یک فروشنده دوره گرد خرید کردم به جای دومیلیون چهارصد هزارتومان از کارت من 24 میلیون تومان کارت کشید. و رفت چگونه می توان پیگیری نمود؟

پاسخ ها :

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام، از طریق بانک حسابتان پیگیری دستگاه کارتخوان نموده و صاحب حساب را شناسایی و موضوع را مطالبه نمایید.

نازنین نبی زاده

سرکار خانم نازنین نبی زاده :

سلام وقت بخیر از طریق بانکتان مشخصات و شماره حساب وی را پیدا کرده و دادخواست مطالبه وجه بر مبنای ایفای ناروا را مطرح کنید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

به بانک مراجعه کنید صاحب حساب را پیدا کنید و مطالبه وجه نمایید

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
ابتدا باید از طریق بانک مربوطه مشخصات شخص صاحب کارتخوان را پیدا کرده و سپس اظهارنامه و دادخواست مطالبه وجه مطرح کنید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
دادخواست به طرفیت مالک دستگاه اقامه نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
جهت ثبت شکایت به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
شماره از بانک دریافت دارید
آنگاه رایزنی نمایید اگر موفق نشدید باید ابتدا اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود سپس دادخواست دهید