مشاوره حقوقی رایگان - در رابطه با رای قاضی محترم پرونده

با سلام و خسته نباشی به شما بند الان حدود 2 سال که شکایت به دادگاه حقوقی بابت طلبی که از اشخاصی داشتم کردم که همه راهای که از لحاظ قانونی بود که دادگاه مرحله ب مرحله با نظر دادگاه انجام شده و آخرین کار کارشناسی بوده که در تاریخ 1401/12/1 نظر کارشناس به دادگاه داده شده است ووقت نظارت که دفتر شعبه وارد می کنند الان از یک ماه به وقت نظارت به دو ماه رسید است ولی متاسفانه قاضی محترم هنوز هیج رای صادر نکردومن بعد از دوسال که از این پروند گذشت برای دادن رای بلاتکلیف ماندم وهرسری که به دفتر دادگاه مراجع می کنم مدیر دفتر آن شعبه پرونده شما آماده به رای هست راهنماییم بکنید ممنون میشم که چکاری باید انجام بدهم

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام
گاهی در بعضی از شعب به دلیل اینکه ممکن است قضات محترمان شعبه تغییر پیدا کنند این اطاله دادرسی پیش می‌آید تحمل نمایید