مشاوره حقوقی رایگان - حضانت

سلام میخواستم آیا راه کاری وجود داره که مردی در زمان حیات حضانت فرزند خود رو بعد فوت به همسرش واگذار کند و پدر شوهر هیچ اختیاری در خصوص فرزند نداشته باشد

پاسخ ها :

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

سلام بله امکان پذیر هست از طریق دفتر اسناد رسمی توافق نامه تنظیم کنید

حسن فضایلی راد

جناب آقای حسن فضایلی راد :

امکان واگذاری حضانت وجود دارد، ولی پدر شوهر ولی قهری هست و امور مالی نوه باید زیر نظر ایشان انجام شود و تمام اختیارات شوهر را پدر شوهر هم دارا می باشد

مهسا حاج فتحعلی

سرکار خانم مهسا حاج فتحعلی :

در صورت فوت پدر حضانت با مادر خواهد بود و نیازی به واگذاری نیست

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
طبق قانون بعد از فوت ، حضانت فرزند بر ‌عهده مادر است مگر عدم صلاحیت مادر در ‌مراجع قضایی احراز و اثبات گردد
و

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بعد از فوت پدر حضانت طفل با مادر است ولی اگر فرزند مشترک به سن قانونی نرسیده باشد ولایت قهری به پدر بزرگ پدری است
و پدر نمی تواند در این خصوص تعیین تکلیف کند.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

بلی اما با وصیت اما حضانت نه بلکه وصایت برای قیمومیت با مراجعه به محضر