مشاوره حقوقی رایگان - حضانت دختر بعد از فوت پدر

در نامزدی باردار شدم و نامزدم رو از دست دادم صیغه موقت خونده بودیم
حضانت دختر من با کی هست؟ اگر ازدواج کنم خانواده پدریش میتونند از من بگیرنش؟تا چندسالگی حضانت با من هست؟ آیا این درست هست که بعد از 7 سالگی تا 9 سالگی میتونه پیش خانواده پدری زندگی کند یعنی اون ها میتونند بچه ام‌ رو از من بگیرند و بعد از 9 سالگی خودش تصمیم میگیرد ؟وقتی حضانت با منه هفته ای چند بار اونا میتونن از نظر قانونی ببینند؟لطفا توضیح بدید بهم ممنونم

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
با فوت پدر حضانت با مادر است و

محمد جعفری پویا

جناب آقای محمد جعفری پویا :

درود بر شما؛
اصولا" تا هفت سالگی با مادر است.
موفق باشید.

سجاد صافی

جناب آقای سجاد صافی :

درود حضانت فرزند با شما هست اما امکان ملاقات بحث دیگری است که اصولا یک روز در هفته تعیین میشه

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
حضانت فرزند بعد از فوت پدر تا سن بلوغ با مادر است.

فاطمه دهقانی

سرکار خانم فاطمه دهقانی :

سلام حضانت بعد از فوت پدر با مادر است
فقط در مورد امور مالی پدربزرگ او تصمیم گیرنده است

رقیه سعادتمند

رقیه سعادتمند :

باسلام تا هفت سالگی_اصولا بافوت پدر حضانت با مادر است مگر اینکه شرایط سلب حضانت باشد

مهین نیکو

سرکار خانم مهین نیکو :

سلام حضانت فقط حق پدر و مادر است
اما اگر ازدواج کنید ممکن است بتوانند فرزند را بگیرند البته راه برای تحویل ندادن بچه وجود دارد ...
ملاقات توافقی است و معمولا یک روز در هفته

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله
ابتدا باید عقد موقت شما ثبت گردد
و در صورت ازدواج مجدد شما ، اصولا حضانت فرزند به پدر داده خواهد شد
و ..

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام حضانت با شما می‌باشدخانواده مرحوم می‌توانند ملاقات داشته باشند

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ،،،،

مطابق با ماده 1169 قانون مدنی در گذشته، حضانت پسر تا سن 2 سالگی و حضانت دختر تا سن 7 سالگی با مادر بود. اما در تاریخ هشتم آذر سال 1382 این قانون مورد بازنگری قرار گرفت و سن حضانت تغییر یافت. مطابق با قانون جدید، حضانت فرزندان تا سن 7 سالگی با مادر است و تفاوتی میان دختر و پسر در این مورد وجود ندارد. پس از آن نیز حضانت دختر تا سن 9 سالگی و پسر تا سن 15 سالگی با پدر خواهد بود. بعد از آن فرزندان می توانند خودشان تصمیم بگیرند که قصد زندگی با کدام یک از والدین را دارند.

بر اساس قانون مدنی ، در صورتی که یکی از والدین فوت کند ، دیگری که زنده است حضانت را به عهده خواهد گرفت .

بنابراین حضانت فرزند دختر در صورت فوت پدر ، به عهده مادر است ، نه شخص دیگر .

اما همچنان فرزند دختر تا سن بلوغ تحت ولایت جد پدری خود می باشد .

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

با اثبات نکاح موقت، شناسنامه برای دخترتان صادر می‌شود تا 7 سالگی با شما زندگی می‌کند و پس از آن نیز حضانت با شماست مگر عدم صلاحیت یا جنون یا ازدواج شما که مانع از حضانت است البته پس از 9 سالگی دختر خودش انتخاب می‌کند و دادگاه به حضانت ورود نمی‌کند