مشاوره حقوقی رایگان - عدم قبول مسئولیت مدیریت ساختمان

سلام واحترام
در یک ساختمانی که 4 واحد می باشد و 2 مالک در آن ساختمان زندگی می کنند ولی 2 مالک دیگر نیستند

متاسفانه پس از مدیریت قبلی در دوره جدید کسی مدیریت و پرداخت قبض ساختمان را برعهده نمی گیرد به این دلیل که می گویند باید ساختمان بیمه آتش سوزی و مسئولیت مدنی کارفرما انجام شود ولی چون مالک 2 واحد دیگر مخالف بیمه هستند 2 واحد دیگر هم می گویند ما به شرطی مدیریت را قبول می کنیم و قبوض را پرداخت می نمائیم که بیمه را انجام دهید
اساسا سوال من این هست ایا ساکنین می توانند برای مسئولیت و یا مدیریت و پرداخت قبض آب ( خصوصا آب که یک کنتور دارد ) می توانند شرط بزارندکه حتما باید بیمه انجام شود یا خیر
مثلا سرویس کار آسانسور که ماهی یکبار می آید پرداخت هزینه انجام نداده اند قبض آب و برق عمومی را هیچ کدام انجام نمی دهند
کلا مدیریت را کسی قبول نمی کند - چه کنیم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید به کسانی که مشارکت نمی کنند اظهارنامه ارسال کنید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام مستحضر باشید که پرداخت قبوض مشا ارتباطی به این موضوع ندارد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
پرداخت هزینه‌های جاری ساختمان ارتباطی با بیمه پیدا نمی‌کند.
توصیه می‌شود اظهارنامه برای پرداخت هزینه‌های جاری ساختمان با ذکر نکته صدرالذکر را برای ساکنین ارسال بفرمائید‌.