مشاوره حقوقی رایگان - سکه طلا

سلام وقت بخیر.چندماه پیش همسر بنده5 سکه ربع خریداری کردن.چندروز قبل،پیش طلا فروش دیگه ای رفته و اقدام به فروش سکه ها کردیم.فاکتور فروش رو نوشتن شماره کارت گرفتن و گفتند میتونید برید من پولو میزنم به حسابتان.فقط سکه هارو دادن به همکارشون که مغازه ی دیگه ای ببرن و چک کنن.که ما تصمیم گرفتیم بشینیم تا چند دقیقه بعد پولو بزنه بعد بریم.(طلافروش دوست خانوادگی ما هستن)بعد از چند دقیقه همکارشون اومدن و گفتن فقط سه تا سکه رو قبول میکنیم و 2 تای دیگه سکه اصل نیست به عنوان وزن طلا میتونم ازتون بخرم.که نصف مبلغ اصلیه.ما گفتیم اگه قرار بود که قبول نکنید سکه هارو نباید بدون اجازه ما از پلمپ باز میکردید.که گفتن ما چه میدونستیم که اصل نیست یا قراره این داستان پیش بیاد .من بر حسب اشناییت سکه هارو باز کردم ،چون الان سکه هارو میخواستیم به فروشنده اولی برگردونیم که ادعا دارند این سکه های من نیست من از کجا بدونم سکه هارو عوض نکردین.الان تکلیف ما چی میشه
باید از کی شکایت کنیم ؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
جهت ثبت دادخواست یا شکوائیه به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
شکوائیه تخصصی تنظیم

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
به اتحادیه مراجعه و شکایت نمایید
و ایشان مکلف است که تمام پول را پرداخت نمایند

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

شكايت و درخواست چك فيلم دوربين هاي طلافروشي را نماييد

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

سکه را معمولا با پلمپ می‌خرند �ی که پلمپ سکه‌ها رو باز کرده مسئولیت دارد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام به دختری که همسر دارد حقوق تعلق نمی‌گیرد اگر ازدواج سوری باشد نیز احتمال اینکه باز حقوق تعلق نگیرد زیاد است

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
تخلف صنفی صورت گرفته است که می‌توانید از طریق اتحادیه اقدام به شکایت کنید.

یاسین علی رحمانی

جناب آقای یاسین علی رحمانی :

سلام ابتدا به اتحادیه مربوطه مراجعه اگر نتیجه خوبی نگرفتی شکایت کنید