مشاوره حقوقی رایگان - تخریب دیوارکشی توسط اداره آب

با سلام بنده یک قطعه زمین کشاورزی مجاور رودخانه دارای سند قدیمی و ثبت شده دارم
برا جلوگیری از ورود احتمالی سیل به داخل زمین فقط ضلع مجاور رودخانه را دیوار کشی تا سطح خود زمین کشاورزی کردیم(مسنی) و حتی از ابعادی که در سند ذکر شده بود یک متر هم از کنار رودخانه عقب تر نشستیم
مدتی پیش اب منطقه ای اخطار داده که در بستر رودخانه ساخت و ساز و اقدام به کاشت درخت کردم و بلافاصله سه روز بعد اقدام به تخریب دیوار کردند.سوال داشتم ایا زمینی که دارای سند قدیمی هست میتوانند تخریب کنند
و اینکه قبل از تخریب هیچ حکم رسمی از دادگاه ارائه ندادند ایا امکان شکایت وجود دارد به چه صورت؟(در ضمن رودخانه بیش از 2 دهه هست که خشکه)

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
بله امکان تخریب وجود خواهد داشت
هر گونه ساخت و ساز در بستر رودخانه ممنوع است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله امکان تخریب وجود دارد.
اگر دیوار در حریم رودخانه باشد می توانند تخریب کنند.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

حریم رودخانه مال عموم مردمه و سند شما در قسمت حریم به منابع طبیعی منتقل شده شما می توانید دادخواست مطالبه وجه بابت قیمت حریم بدهید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز ب بررسی کارشناسی دارد تا با گفتگوی متقابل اظهارنظر دقیقی بتوان کرد