مشاوره حقوقی رایگان - معافیت کفالت

سلام و ورود
بنده پدرم بیماری تومور مغزی داره دوبارم عمل کرده میتونم کفالتشو بگیرم؟
خدمت پست کردم اعزامی9/1 میتونم معافیت بگیرم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق نظام وظیفه درخواست خود را پیگیری کنید.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و وقت بخیر خدمت شما کاربر محترم سایت دادراه ابتدا به مقاله سیر تا پیاز معافیت که در همین سایت گذاشته ایم مراجعه کنید اگر افاقه نکرد مشاوره حضوری یا تلفنی هماهنگ کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید از سازمان نظام وظیفه عمومی تماس بگیرید تا راهنمایی شوید 096480

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
از طریق پلیس به اضافه 10 درخواست معافیت خود را با توجه به وضعیت موجود همراه با ارسال مدارک اقدام بفرمائید
همچنین میتوانید با شماره096480مربوط به سازمان نظام وظیفه در خصوص این موضوع تماس حاصل فرمائید.

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

حضوری به نظام وظیفه مراجعه کنید