مشاوره حقوقی رایگان - مفقودی پرونده مجروحیت پدر

با سلام پدرم در تیپ 41 قوشچی بوده و در ناحیه صورت مورد اصابت گلوله مستقیم در ناحیه صورت قرار گرفته وبه مدت یک هفته در بیمارستان پیرانشهر بخش جراحی. مردان مداوا میشه الان پرونده نیستش انگار من‌ از وکلا درخواست دارم در صورت امکان راهنمایی و این پرونده رو قبول کنن هزینه هم پرداخت میشه"و یک وکیل از خودتون پرونده رو مثل تمام پرونده های دیگرتون تحویل بگیرن وتمام‌هزینه رو در صورت به نتیجه رسیدن تمام حق الزحمه پرداخت میشه تشکر فراوان بابت کمکتون.کارت ایثار دارن 5٪

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
خود شما باید از طریق یگان محل خدمت و بیمارستان پیگیری نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از ارگان مربوطه موضوع را پیگیری کنید

سید رحیم هاشمی

جناب آقای سید رحیم هاشمی :

سلام و درود بر شما کاربر گرامی. با توجه به اینکه پذیرش و پروسه درمان در حال حاضر به وسیله رایانه ها و سیستم های بر خط ثبت می گردد در صورت نبود فیزیک پرونده قطع به یقین سوابق آن باید باشد یا گزارشی مبنی بر ورود پدر شما به بیمارستان فلذا در این خصوص بهترین و اولین کاری که می توانید انجام دهید درخواست تامین دلیل می باشد.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
این موضوع را از طریق ارگان مربوطه به نحو حضوری پیگیری بفرمائید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

از طریق یگان محل خدمت و بیمارستان پیگیری نمایید