مشاوره حقوقی رایگان - پیگیری پرونده مجروحیت در جنگ

با عرض سلام. من در زمان جنگ در پیچ دوره 3 ماه اعزام به جبهه شدم به طور مداوم در جنگ حضور داشتم تا سال 67 که یادم میاد مجروح شد ولی هر چه که پیگیر پرونده نبودم ولی من خدمت سربازی رفتم که رهبر معظم انقلاب دستور دادن هر یک روز دو حساب میشه رفتم سپاه پرونده اعزام در آوردن که فقط 6 ماه 25 روز دارم که به من کسری خدمت دادن که در سال 69 خدمت رو تمام کردم و دیگر به سپاه مراجعه نکردم ولی تا به این سن 50 سالگی رسیدم تمام درد های نزدیک پیری داره شروع میشه. درد روانی که در جنگ دیدیم، انفجار که حتی از گوشم خون میزد بیرون. من در جزیره مجنون سال 67 مجروح شدم و ترکش در دست چپ من خورد ولی چون خون ریزی نداشت فقط پانسمش کردم و موندم و چیزی به فرمانده نگفتم. بعد از یک ماه و خورده ای در جزیره مجنون سر پست نگهبانی بودم و خسته خواب گرفتگی شب پست داشتیم روز پست بود چون که من آرپیجی زن بودم اسلحه کلاش از همسنگری ام میگرفتم و پست عوض کردم رفتم سر پست یک دفعه خوابم برد و نزدیک پنچ تیر از اسلحه خودم شلیک شد. دستم رو ماشه بوده و نمیدونستم. حالا که پیگیر پرونده شدم در پرونده خود زنی ثبت شده من در آن موندم چرا خودم بزنم راه باز بود ماشین هم رد میشد سوار میشدم بر می گشتم خونه حالا من هم ناراحتی اعصاب دارم و درد دستم حتی ترکش در دست من هست. پدرم من رو به تهران برد ولی یادم نمیاد کدوم بیمارستان عمل کردم. حیف این همه زحمت. لطفا بگید چی کار کنم؟ پرونده مجروحیت از بیمارستان بیارم رزمندگی ام زیر سوال رفت به خدا چند روز که ناراحتم نه کار ثبتی دارم نه بیمه بازنشستگی. اگر پدرم یا مادرم زنده بودن مشکلی نبود. یک حقوقی داشتند و به من میرسید. لطفا یک جواب بدهید.من الله التوفیق. اگه پس اندازی داشتم هیچ این کار برای خاک وطنم کردم حتی کار شرکت به آدم بیسواد نمیدن.

پاسخ ها :

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

به دیوان عدالت اداری باید دادخواست بدهید برای مطالبه حقتون برای اطلاعات بیشتر و مفصل و دقیقتر میتونید با شماره تلفن دفتر تماس بگیرید و با پرداخت هزینه مشاوره برای وقت مشاوره هماهنگ کنید