مشاوره حقوقی رایگان - حمل کالای قاچاق سوخت

راننه تانکر هستم یک بار از صفهان به تهران بارگیری کردم تعزیرات قم ماشین را توقیف کرده بارنامه دارم و صاحب بار نیز مشخصه . چکار کنم ؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
اگر صاحب بار قبول دارد باید کلیه جریمه ها را ایشان واریز کند.

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

سلام صاحب بار را با مدارک معرفی کنید تا خودرو آزاد بشه

سید رحیم هاشمی

جناب آقای سید رحیم هاشمی :

با سلام و درود بر شما کاربر گرامی. با توجه به بارنامه و معرفی صاحب بار و عدم اطلاع از موضوع و مجوز لازم با مراجعه به مرجع رسیدگی کننده درخواست آزادی خودرو خود را دهید.

زهرا قنبری

سرکار خانم زهرا قنبری :

باسلام با معرفی صاحب بار و استناد به بارنامه از شما رفع مسئولیت شده و میتوانید درخواست رفع توقیف دهید.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
در این باره این صاحب بار است که دارای مسئولیت است و بر همین اساس نسبت به رفع توقیف از خودرو خویش اقدام بفرمائید.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

صاحب مال اگر اعلام نماید که مال متعلق به وی است از نظر قوانین مقررات تعزیراتی مشکلی ایجاد نخواهد شد