مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به رای کمیسیون کفالت

سلام خسته نباشید
بنده پدرم از کار افتادگی تامین اجتماعی داره و ناتوان هست مادرم هم پیر و ناتوان هست
یه برادر دارم که عضو بهزیستی با معلولیت اعصاب و روان هست
4 بار سابقه بستری و شوک ECTداره و شدت معلولیت شدید هست معاینه اولیه پزشک متخصص و کمیسیون اولیه بهزیستی رو قبول شده یه معاینه بیمارستان امام سجاد رفتن و برگشتیم نظام وظیفه شهر خودم اینجا کمیسیون رو رد کردن بنده اعتراض میخام انجام بدم به این رای
آیا امکان برگشتن رای وجود داره؟
و اینکه اگه اعتراض بزنم باز باید معاینه بشه؟ یا فقط کمیسیون مجدد گرفته میشه و این کمیسیون کجا هست و چه پزشکایی باید تایید کنن متخصص اعصاب روان هست یا کسای دیگه؟ ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بله شما می‌توانید اعتراض نمایید اما همانطور که نتیجه دعوای اول قابل پیش‌بینی نبوده این نیز قابل پیش‌بینی نمی‌باشد

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

بلی
تهران
متخصصین مغز و اعصاب و اعصاب وروان

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید اعتراض خود را پیگیری کنید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نتیجه قابل پیش بینی نیست در هر صورت شما اعتراض خود را در مهلت مقرر انجام دهید تا بررسی شود

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
شما اقدام به اعتراض بفرمائید و لیکن نتیجه قابل پیش‌بینی نمی‌باشد‌.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

می توانید اعتراض خود را پیگیری کنید اما .نتیجه قابل پیش بینی نیست احتمالا نیاز به معاینه مجدد نیست ولی باز هم بستگی به نظر کمسیون دارد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

معمولا اعتراض به نظر کمیسیون نتیجه بهش نیست