مشاوره حقوقی رایگان - کفالت سربازی

سلام بنده 1 سال هستش معافی کفالت گرفتم . ولی درواقع مادرم قصد ازدواج دارد . من بچه طلاق هستم . پدرم ازدواج کرده و مادرم قصد ازدواج داره . بنده شدم گوشت قربونی . تک فرزندم هستم بدلیل داشتن تاتو منو معاف از رزم قلم داد کرده بود کمیسیون . سواله من اینه من واقعا از همه جا رونده شدم تنها امیدم نظام هستش ایا با شرایطی که من دارم منو در نظام بکار میگیرند .‌ چون واقعا مجبورم . زندگیم به کل ورقش برگشته من اواره کوچه خیابون شدم . من سابقه سو پیشینه ندارم از قهرمانان کشوری و بین المللی رزمی هستم . هیچ مشکلی ندارم فقط تاتو دارم ایا نظام منو قبول میکنه !

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام نظر قطعی با کمیسیون پزشکی است ولی افرادی که معاف از رزم شده اند نمی‌توانند به عضویت پلیس درایند