مشاوره حقوقی رایگان - تخلیه ملک مستاجری

سلام بنده یه واحد آپارتمانی را اجاره کردم و با نامزد قبلیم در انجا سکونت داشتم متاسفانه مدت یکسال ان ملک را تخلیه کردم شخصا اما نامزد قبلیم در همان جا نشسته و بلند نمیشود چندین بار توسط صاحب خانه به دادگاه احضار شدم برای تخلیه اما متاسفانه ایشان رفتند درخواست اجرت المثل ایام کردند درصورتی که بنده اجاره کننده هستم یکسال خورده است در ان محل و خانه زندگی نمیکنم و تا زمانی که حضور داشتم کرایه ایشان را پرداخت کردم الان تکلیفم چیه و چه راه حلی برای دفاع از خودم دارم

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام نام هر شخصی که به عنوان مستاجر در قرارداد آمده است آن شخص موظف است که ملک را تخلیه نماید

سعید باروح

جناب آقای سعید باروح :

به دلیل اینکه آپارتمان در اجاره ی شماست ، پاسخگویی به مالک بر عهده ی شما می باشد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
پرداخت اجاره بها بر عهده شما است و شما باید ملک را تخلیه نمایید

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

هیچ دفاعی ندارید اجاره را باید بدهید و اجرت المثل را

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

پرداخت اجاره بها بر عهده شما است و شما باید ملک را تخلیه نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
طبق قرارداد شما مکلف به تخلیه ملک و تحویل آن به موجر هستید و تا زمانی که این امر صورت نگیرد بایستی اجرت‌المثل ایام تصرف را پرداخت کنید.

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

شما موظف بودید که ملک را تخلیه کامل نمایید �ان می‌توانید علیه نامزد سابق خود شکایت رفع تصرف مطرح نمایید