مشاوره حقوقی رایگان - عدم تخلیه مستاجر

سلام مستاجر ما پنج ماه از موعد قرار دادش گذشته اما تخلیه نمیکنه و اجاره ای هم پرداخت نمیکنه برای تخلیه اش شورای حل اختلاف رفتیم و شکایت کردیم توی قرداد اگر تخلیه نکنه باید روزی 150 هزار تومان ضرر زیان بده چطور باید این موضوع را پیگیری کنیم و اینکه خودمان مستاجر هستیم و همین یک ملک رو داریم و قصد داریم خودمون بریم بشینیم

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

دستور تخلیه و وجه التزام را در شورا مطالبه کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود دادخواست دهید.با سلام و درود موضوع نیازمند گفتگو تلفنی می باشد در صورت نیاز می توانید با بنده تماس بگیرید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید خسارت قرارداد را نیز مطالبه کنید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

از طریق اثبات نیاز شخصی دادخواست تخلیه فوری بدهید همچنین عدم پرداخت اجاره بها بالای سه ماه

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

ابتدا باید نسبت به تخلیه عین مستاجره اقدام نمایید و سپس بر اساس آخرین روزی که تحویل انجام میگردد محاسبه و اقامه دعوای حقوقی گردد