مشاوره حقوقی رایگان - عدم تخلیه ملک

با سلام بنده ملکی را خریداری کردم که مستاجر در آن سکونت داشت در هنگام خرید زمان تحویل ملک در قولنامه یک سال بعد تعیین شد و نامی از مستاجر آورده نشد و قرار بر این شد مستاجر کرایه را برای بنده واریز کند که بطور منظم انجام میدهد.حال که زمان تخلیه شده،تخلیه نمیکند و من خود مستاجر هستم وبرای هر روز خانه تحویل ندادن باید روز 100 هزار تومان به صاحب خانه بدهم.در قولنامه خرید خانه بنده نیز این بند وجود دارد که دیر کرد بگیرم.آیا میتوانم از فروشنده شکایت کنم بابت تحویل ندادن ملک و جریمه بگیرم و به صاحب خانه خودم بدهم؟مستاجر هر ماه بدون رضایت من کرایه واریز میکند در صورتی که قرارداد ندارد و بنده ملک را نیاز دارم؟

پاسخ ها :

محمدرضا عبادی

جناب آقای محمدرضا عبادی :

نسبت به کسی که در تصرف دارد ملک رو خلعیت مطرح کنین و خسارات رو هم بابت عدم تعهد بموقع مالک میتونین بگیرین

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

کاربر محترم شما قائم مقام مالک قبلی هستید و با توجه به اینکه مستاجر نسبت به تصرفات قانونی و استفاده از منافع اقدام نموده است شما باید به استناد قرارداد مبایعه نامه جدید یا سند مالکیت که به نام شما منتقل گردیده است نسبت به دادخواست تخلیه اقدام و در صورت تحقق شرایط من جمله نیاز شخصی میتوانید تخلیه را انجام بدهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام شما میتوانید درخواست تخلیه را مطرح نمایید و حکم تخلیه صادر خواهد شد

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

سلام شما میتوانیدخلع ید مستاجر را بگیرید برای راهنمایی بهتر نیاز به بررسی اسناد و مدارک دارد.

فرامرز  مفيد پور

فرامرز مفيد پور :

با احترام
ابتدا خطاب به مستاجر مزبورطی اظهار نامه رسمی اخطار دهید و سپس دادخواست خلع یو علیه وی اقامه نامیید