مشاوره حقوقی رایگان - ساخت طبقه اضافی توسط سازنده

سلام علیکم به رحمته الله وبرکاته من یک خانه کلنگی داشتم به مساحت 267 متر در بر خیابان اصلی دارم که سال 1401 برج یک 7 1401 به سازنده تحویل دادم حالا سازنده شش طبقه روی پارکینگ انداخته یک طبقه به متراژ 190 متر پنت هاوس ساخت شده حالا بابت این یک طبقه اضافه ساخته پول شو باید به من پرداخت کنه یا خیر

پاسخ ها :

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

سلام اگر توافق شده بله و درخواست تامین دلیل با کارشناسی انجام بدهین

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله
سازنده اگر بیشتر از توافق بسازد باید سهم شما را پرداخت کند.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در اینجا می‌بایست مطابق قرارداد و تعهداتی که در آن توافق نموده‌اید انجام شود اصولاً هزینه ساخت آورده مالک به صورت درصد مشخص می‌شود

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام به قراردادمشارکتتان مراجعه کنید اگر قید نشده باشد بله باید باشما سهیم باشد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
طرفین باید طبق مفاد و شروط قرارداد مشارکت به تعهدات خود عمل نمایند و از بابت یک طبقه اضافه ، شما سهم خواهید داشت
امکان اقامه دعوا توسط شما وجود خواهد داشت

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
طبق قرارداد مشارکت در ساخت عمل خواهد شد و شما در یک طبقه اضافه نیز سهیم خواهید بود.