مشاوره حقوقی رایگان - تعیین ارش توسط پزشکی قانونی

تو نامه پزشکی قانونی زدن کاهش متوسط هوشیاری متوسط یک درصد دیه کامل انسان مگه ارش و قاضی تعیین نمیکنه؟؟؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام مستحضر باشید که پزشکی قانونی صلاحیت رسیدگی و تعیین دیه را دارد

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام قاضی بر اساس نظریه کارشناسی پزشکی قانونی رای صادر خواهد کرد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
ارش را نیز پزشکی قانونی تعیین می‌کند که بر اساس آن، قاضی اقدام به صدور رای می‌کند.