مشاوره حقوقی رایگان - دیه

سلام خسته نباشید چندوقت پیش در جریان یک دعوا اتفاقاتی افتاد نامه پزشکی قانونی اینطور دیه را اعلام کرده و درصدی مشخص نکرده.1کبودی دور چشم راست،2زخم سمت راست صورت و ساق و زانوی راست(حارصه)،3جراحت بخیه شده (دامیه)پیشانی،4خونریزی خفیف زیر ملتحمه چشم راست،و نوشته شده که ارش هم تعلق بگیرد. این چند درصد میشه ممنون میشم پاسخ بدید.

پاسخ ها :

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،اجرای احکام همان دادگاه براساس مبلغ دیه کل،وجدول موجودوبه ریال محاسبه می کند.موفق باشید

محمود  مسعودي

جناب آقای محمود مسعودي :

سلام . موارد کبودی و حارصه ودامیه دیه مقدر داشته اما ارش را پزشکی قانونی باید درصدی از دیه همان عضو اعلام کند

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
میزان صدمات را پزشک قانونی تعیین می‌نماید و برمبنای آن دادگاه مبادرت به انشا رای می‌نماید و النهایه اجرای احکام مربوطه محاسبه خواهد کرد