مشاوره حقوقی رایگان - دیه

بنده ترقوه ها هردوش شکست و با پلاتین ثابت شده و میخواستم بدونم که با نقص بوده یا خیر؟!
راجب این بگم که طبق تشخیص ارش و هر کدام به تفکیک 2 درصد دیه کامل. مقدور شده.
بنده میخوام بدونم نیاز به وکیل دارم چون تو تشخیص نوشتن بدون عیب بهبود یافته و این اشکال هست یا نه درست؟
ممنون میشم جواب بدین با تشکر از زحمات خوبتون یا علی

پاسخ ها :

محسن افشاری

جناب آقای محسن افشاری:

سلام دوست عزيز اين كه سلامتي و بهبودي حاصل شده يا نه نياز به نظر پزشك متخصص دارد

مهدی  پور مشهدی هاشم

جناب آقای مهدی پور مشهدی هاشم:

با سلام دیه شکستن دو ترقوه در صورتیکه بدون عیب درمان شود 8% است در صورت تعیین دیه کمتر از این اعتراض کنید
مگر اینکه شکستگی نبوده باشد که ارش تعیین میشود

یک وکیل

همکاران پاسخ کامل و مقتضی را ارائه نمودند لذا از تکرار پرهیز مینمایم