مشاوره حقوقی رایگان - سوال در مورد دیه داشتم

من تصادف کردم عابر بودم سال 98 تشکیل پرونده دادم جراحات وارده به من شامل شکستگی ستون فقرات از تی 8 تا تی 12 و له شدگی طناب نخاعی ام که منجر به از کار افتادن ادرار و مدفوع و میل جنسی و فلج شدن جفت پاهام شکستگی درشت نی و نازک نی پای چپ که با پلاتین دائمی و میله از مغز استخوان کار گذاشتن خمیدگی یا کژ پشتی بعد عمل ستون فقرات هم گرفتم که مستند ارائه دادم به پزشکی قانونی پارگی بالای بینی داشتم که استخوان پیدا بود الان هم جاش گوشت زده پیداست پارگی زیر ابرو و پارگی پیشانی هم داشتم که هر کدام دو سانتی میشه شکستگی خلف و شکستگی دنده زیر سینه امبولی در ریه هم کردم مستندات هم ارائه دادم میخواستم از استادان محترم این مجموعه خواهش کنم کمکم کنن ببینن تقریبی چقدر دیه و ارش به من تعلق میگیره سپاسگزارم باز هم صمیمانه از شما تشکر و میکنم

پاسخ ها :

مهدی شیری

جناب آقای مهدی شیری :

شکستگی هر یک از مهره ها اگر بطور کامل درمان شود 10 درصد دیه کامل و اگر معیوب بماند دیه کامل داردعدم کنترل ادرار و مدفوع و از بین رفتن میل جنسی جمعا 3 دیه کامل،باقی شکستگی ها و فلج پاها هم جمعا بالای یک دیه کامل میباشد.در هر حال پزشکی قانونی میزان دیه را بصورت کامل و دقیق محاسبه خواهد کرد.

پرسشگر :

سپاسگزارم

پرسشگر :

من حدود دیه رو میخواستم بدونم در چه حدی است

پرسشگر :

با سلام عرض ادب و احترام
آقای شیری این پیامک الان برام اومد میشه راهنماییم کنید باید چه کار کنم ممنونم از محبتت
آقاي م.ع ابلاغيه وقت رسيدگي صادره از شعبه 102 كيفری دو - دماوند در پرونده شماره .... برای شما ارسال شد.

مهدی شیری

جناب آقای مهدی شیری :

نمیشه دقیق گفت.نیاز به بررسی ‌گواهی های پزشکی قانونی داره.هر دیه کامل در سال 98 270 میلیونه.در صورت تمایل میتونید عکس گواهی رو برام بفرستید.

پرسشگر :

مدارک چیزی بهم ندادن هنوز تازه امروز پیامک مبنی بر آقاي م.ت ابلاغيه وقت رسيدگي صادره از شعبه 102 كيفري دو - دماوند در پرونده شماره .................... براي شما ارسال شد. اومده نمیدونم منظور از این پیامک چیه میشه شم راهنماییم کنید که چه کار کنم
هنوز دادگاه نرفتم برای رأی نهایی
پزشکی قانونی هم یه نامه پلمب شده بهم داد که ببرم دادیاری دماوند که داداشم برد داد یکماه میشه مدارکی بهم ندادن تو این یک ماه چهارتا پیامک برام اومده براتون میفرستم الان اگر نیاز به راهنمایی هست لطفا راهنماییم کنید سپاسگزارم
در مورد پرونده شماره
با رديف فرعي
در شعبه 4 دادياري - دماوند
قرار نهايي صادر شد

آقاي م.ت پرونده شما به شماره
............... و شماره بايگاني
به شعبه 102 كيفري دو - دماوند ارجاع شد

آقاي م.ت ابلاغيه وقت رسيدگي صادره از شعبه 102 كيفري دو - دماوند در پرونده شماره .................... براي شما ارسال شد.
ممنونم از لطف و محبتت خدا خیرت بده

پرسشگر :

استاد امکانش هست به آخرین سوالم پاسخ بدید سپاسگزارم

پرسشگر :

سلام عرض ادب میشه لطفا سوالم رو پاسخ دهید ممنونم
همین ماه جلسه دادگاه دارم بابت تصادف جرحی که داشتم گفته بودم قبلا ضایه نخاعی شدم آیا میدانید چه سوال های ازم میپرسه قاضی من متضرر نشم منو نابود کرد راننده ای که بهم زد

مهدی شیری

جناب آقای مهدی شیری :

در صورت نیاز به راهنمایی بیشتر تماس بگیرید.