مشاوره حقوقی رایگان - ارش و دیه در تصادف رانندگی

با سلام‌خدمت بزرگواران ، بنده سال گذشته تیر ماه 99 در تصادف رانندگی مجروح شدم و 6 ماه طول درمان داشتم بعد که حکم بنده صادر شد هفتده و نیم درصد دیه کامل برایم حکم دادند که از این هفتده و نیم درصد و چهار و نیم درصدش ارش تعبیه ارتوپدی و پین گذاری روی دستم است که این حکم در بهمن اسفند به من داده شده و بیست روز بعد حکم نهایی شده حالا بعد از انجام مراحل قانونی که ماه گذشته مدارک مورد نیاز را به بیمه تحویل دادم چند روز پیش از بیمه باهام تماس گرفتن و گفتن کل دیه شما تایید نشد و مقدار 13و نیم درصد تایید شده و چهار درصد ارش در سال 1400 پرداخت نمیشود ایا بیمه راست گفته و یه همچین چیزی هست و آیا راهی وجود دارد که این مبلغ رو از مقصر حادثه بتونم بگیرم چون واقعا مبلغ دیه ام کم شده و بیست میلیون اختلاف دارد با حکمی که دادگاه برام صادر کرده و چطوری باید پیگیری

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
بیمه مکلف است براساس رای صادره دیه شما را پرداخت نماید و هیچ عذری مذیرفته نیست

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام خیر بیمه مکلف
است که تمام مبلغ دیه را بپردازد و اگر بیمه حاضر به پرداخت تمام مبلغ دیه نشد شما می توانید از اداره بیمه شکایت نمایید در ضمن شما میتوانید باقیمانده مبلغ را از مقصر حادثه بگیرید و باید از مقصر شکایت نمایید