مشاوره حقوقی رایگان - شکایت ضرب و جرح توسط همسر

سلام شوهرم یک ماهی منو مورد آزار جسمی و روحی قرار داد هم خودش و هم خانوادش ازش شکایت کردم و استشهادیه همسایه ها را هم دارم و لی مراقبم بود نتونستم دکتر پزشک قانونی را برم فردا جلسه شورای حل اختلاف هسم می خوام پروندم بره دادگاه باید چی بگم؟
ممنون

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اصل بر برائت است مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خلاف خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود
به شهادت شهود استناد کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
درخواست نمایید که قصد صلح و سازش ندارید و پرونده به دادگاه کیفری ارسال گردد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌بایست در شورای حل اختلاف اعلام نمایید که قصد سازش ندارید تا پرونده به مرجع صلاحیت دار ارسال شود مدارک جمع آوری شود

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
پرسش مطروحه تکراری است و در گذشته جواب داده شده است.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
سوال شما تکراری است
می توانید از طریق شورا شکایت خود را پیگیری کنید تا به دادسرا ارسال بشه.

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام درخواست پیگیری پرونده و ابقای بر شکایت

احمد رضا کی پور

جناب آقای احمد رضا کی پور :

اگر صلح و سازش نشود پرونده به دادسرا بر می گردد. نطریه پزشک قانونی باید می گرفتید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

دفاعیات خود را بر اساس نظریه پزشکی قانونی و شواهد موجود ارائه دهید تا قاضی تصمیم بگیرد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اعلام کنید قصد صلح و سازش ندارید و پرونده به دادگاه کیفری ارسال گردد

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

در صورت عدم سازش پرونده به دادسرا فرستاده میشود

مریم بهادر نژاد

مریم بهادر نژاد :

اعلام نمایید که قصد سازش ندارید