مشاوره حقوقی رایگان - ابطال اجراییه به چه صورتی هست؟

با سلام واحترام. ما بررسی هر گونه اختلافی در یک قرارداد حقوقی را به داور کانون وکلا محول کردیم. بعد از بروز اختلاف به داور مراجعه کردیم و داور به نفع بنده، رای صادر کرد. طرف مقابل برای اعتراض به رای داور به دادگاه حقوقی مراجعه کرد. در مرحله بدوی، دادگاه حقوقی باز هم رای به نفع من صادر شد. در مرحله تجدید نظر باز هم اعتراض کردند و باز هم رای قطعی به نفع من صادر شد. ایشان یک سال بعد دوباره از طریق دادگاه حقوقی به رای داور اعتراض کردند و این بار درخواست ایشان به دلیل اعتراض خارج از مهلت مقرر، رد شد به صورت قطعی. الان باز هم در مرحله اجرای احکام، درخواست ابطال اجراییه رو صادر کردند. آیا بعد از داوری و دو مرحله حقوقی باز هم ایشان حق اعتراض دارند؟ این چطوری ممکنه؟ اگه اینطور باشه که تا قیامت ایشان اعتراض کنند و ما هم متحمل هزینه وکیل و زحمت و اذیت.

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
خیر دعوی ایذایی طرح کند تقاضای تامین دعوای واهی نمایید
با یک وکیل دادگستری همراه شوید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
بله دادخواست ابطال اجراییه ، از بابت عدم رعابت مقررات اجرای احکام است

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اگه شما به موقع دفاع کنید راه به جایی نمی برد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام دادخواست می‌بایست بدهید دادخواست ابطال اجرایی از طریق دفتر خدمات قضایی

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
به نظر می‌رسد که مقررات اجرای احکام به درستی اجراء نشده است و به این دلیل این اقدام صورت گرفته است. در غیر اینصورت این یک دعوای ایذائی است که از طریق شعبه مربوطه به نحو حضوری پیگیری بفرمائید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده اعتراض نتیجه ای نخواهد داشت

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

صرفا یک بار وآنهم درمهلت 20 روز از تاریخ ابلاغ رای داور میتواند اعتراض کند

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام بله میتواند ابطال برند ولژ اگر ادله مناسب نداشته باشد رد میشود

ابراهیم ناصری

ابراهیم ناصری :

خیر با توجه به قطعیت دادنامه اعتراض ایشان قبول نمیگردد . ضمنا میتوانید به اعتبار امر مختومه با استناد به آرای صادره از خود دفاع نمایید . ضمنا اعتراض متوالی مانع احرای رای داوری نمیباشد .

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر با توجه به قطعیت دادنامه اعتراض ایشان قبول نمیگردد