مشاوره حقوقی رایگان - ملک در حریم رودخانه خشک

با سلام
بنده شاکی پرونده جعل و فروش مال غیر اراضی دولتی هستم و کارشناس ثبتی محترم دادگستری به صراحت نوشته :محل مورد اختلاف در بستر حریم رودخانه خشک مجاور پلاک ثبتی (اراضی دولتی) قرار گرفته است.
اولا آیا این نتیجه گیری کارشناس معمولا منبعث از استعلام از اداره آب منطقه ای می باشد؟فارغ از اینکه پلاک مجاور اراضی دولتی می باشد

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز ب تامین دلیل با جلب نظر کارشناس دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

اینکه نتیجه کارشناسی چه برسد مهم است ولی روند کلی پرونده را ما در در نظر میگیریم

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

برای پاسخ نیاز به مطالعه پرونده و مدارک است و مراجعه حضوری است