مشاوره حقوقی رایگان - تصادف با راننده بدون گواهینامه

سلام وقت بخیر.بنده حدود 3ماه پیش با یک راننده MVM که فاقد گواهینامه رانندگی بر اثر مصرف مشروبات الکی بود تصادف کردم و مقصر شناخته شدم.حالا بعد حدودا 3 ماه از من به خاطر افت ماشین شکایت کرده..میخواستم بدونم به خاطر نداشتن گواهینامه به خاطر مشروبات الکلی میتوانم شکایت متقابل کنم یا خیر؟ ایا افت ماشین بهشون تعلق میگیره یا خیر؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بر اساس نظریه کارشناس بیمه و شرایط قرارداد بیمه ای دارد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
ادعای مصرف مشروبات الکلی باید اثبات گردد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام

مستحضر باشید که اگر در صحنه تصادف پلیس تست الکل گرفته است میتوانید ادعا داشته باشید اما اینکه در تصادفات رانندگی مهم است علت وقوع تصادف است

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

برای طرح شکایت باید بتوانید استفاده ایشان از مشروبات الکی را به اثبات برسانید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
نظریه افسر راهنمایی و رانندگی در خصوص مصرف مشروبات الکلی مهم است و ادعای شما بایستی ثابت شود در هر حال علت حادثه و وقوع تصادف موضوعیت بیشتری دارد‌.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام اینکه مست بوده است یا خیر چیزی نیتس که شما بخواهید از وی شکایت کنید اگر شما مقصر باشید فرقی نمیکند که طرف مقابل مست بوده یا خیر می‌بست جبران خسارت کنید و شکایت مقابل راه حل خوبی نیست

ابراهیم ناصری

ابراهیم ناصری :

پرداخت افت مشین بر عهده راننده مقصره .

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام شما مقصر تصادف شناخته شدیذ تغاوتی ندارد مست باشد یا نباشد
شکایتتان نتیجه ای نخواهد داشت

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید بتوانید استفاده ایشان از مشروبات الکی را به اثبات برسانید