مشاوره حقوقی رایگان - ازدواج با مرد متاهل

با سلام من دختری 32 ساله هستم وبا یک مردمتاهل ترکیه ای صیغه کردیم البته خانواده ام راضی به این وصلت هستند. چون خانواده ام نمی دانند آقا متاهل هست جالا میخواستم ببینم چطور می‌توانیم ازدواج مون را ثبت رسمی کنیم البته از خانواده داماد هم کسی از ازدواج مجددش خبر ندارند

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
منعی ندارد با اذن وزرات کشور ممکن است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام‌
برای ازدواج دختر ایرانی با ‌مرد ‌خارجی شما باید ابتدا درخواست بدهید و باید دولت ایران موافقت نماید و

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

قانون احوال شخصیه طبق قانون ایران عمل می‌شود. و مرد برای ازدواج مجدد نیاز به مجوز دادگاه و یا اجازه همسر اول دارد البته طبق قانون اگر بدون مجوز ازدواج کند عقد باطل نمی‌باشد اما مرتکب جرم شده است

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

برای ازدواج مجدد مرد نیاز به اجازه همسر خود دارد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
از یک منظر مرد بایستی اجازه همسر اول خود را دریافت کند و از یک منظر دیگر شما باید اجازه دولت را دریافت کنید.

مریم یزدان بین

سرکار خانم مریم یزدان بین :

به لحاظ قوانین ایران برای ازدواج دوم کسب رضایت همسر اول نیازه و دم اینکه شما برای ازدواج با تبعه کشور دیگه نیاز به اجازه دولت دارید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

ازدواج زن ایرانی با تبعه خارجی موکول به اجازه دولت است. مرجع صادرکننده این اجازه در داخل کشور وزارت کشور و در خارج از کشور، نمایندگان سیاسی و کنسولی جمهوری اسلامی ایران به نیابت از طرف وزیر کشور می باشند. این اجازه اصطلاحا پروانه زناشویی نامیده می شود.

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام به وزارت خارجه مراجعه نمایید نیاز به اذن دولت دارید