مشاوره حقوقی رایگان - ازدواج مجدد

سلام وقت بخیر .من با یه آقا آشنا شدم بعد یه سال ازدواج کردیم موقع آشنایی فهمیدم ایشون زن دارن الان چون صیغه بودیم برای ثبت ازدواج مشکل داریم ن میتونم طلاق بگیرم چون آبروم میره وخانواده منو میکشن ناگفته نمونه ک اینو از خونوادم پنهون کردم ک آقا متاهلن نمیتونم ثبت کنم. ایشونم قبل آشنایی بامن از خانمشون بخاطر موضوعات خونوادگی جدا زندگی میکردن و به همین دلیل من نفهمیدم..میشه لطفا کمکم کنید

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام سوال شما مبهم بیان شده اگر شما همسر داشتید شوهر داشتید که نمی‌توانستید ازدواج دیگر داشته باشید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به اینکه زوج متأهل است بهتر است نسبت به بذل بقیه مدت اقدام کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر صیغه شما موقت است باید دعوای الزام به بذل مدت مطرح کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر زوج متأهل است بهتر است نسبت به بذل بقیه مدت اقدام کنید