مشاوره حقوقی رایگان - شرکت همزمان یک عضو علی البدل در دو سمت

با سلام. در صورتی که فردی به عنوان علی البدل اول هیئت مدیره انتخاب شده و ایشان بعد از این امر، دوباره به عنوان خزانه دار کاندیدا شده ولی رای نیاورده. با علم به اینکه در اساسنامه نوشته شده که یک فردی نمی تواند به طور همزمان در سمت های هیئت مدیره، خزانه دار و بازرس حضور داشته باشد. آیا این فرد از سمت اول عزل می شود و کاندیدا شدن به عنوان خزانه دار به عنوان استعفای ایشان حساب می شود؟ یا در سمت قبلی خود باقی می ماند؟ با تشکر

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
خیر
شما باید ابتدا استعفا خود را به صورت کتبی ارائه نمایید و باید هیات مدیره با استعفا شما موافقت نماید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بایستی استعفا از سوی هیات مدیره مورد پذیرش قرار گیرد.