مشاوره حقوقی رایگان - راه در زمین

سلام پدرم در قید حیاط هستند و 5 سال پیش زمن 100 متری رو بین 4 خواهر تقسیم کردن و برای تغییر کاربری و راه 6 متری دهیاری از همه خواهر ها و پدرم امضا گرفته پرونده تا استان رفته و 4 سال پیش یکی از خواهرها اقدام به ساخت کرده الان که برای امتیاز اقدام کردن بقیه خواهرا راه 6 متری نمیدن.آیا میتونند که ادعا کنند که راه 5 متری است و جلو کشیدن گاز رو بگیرند.

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
دادخواست به خواسته تصرف عدوانی را در دفتر خدمات قضایی به ثبت برسانید‌.

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

طرح دعوی تصرف عدوانی به طرفیت ایشان دهید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

اقدام به طرح دعوای تصرف عدوانی بنمایید

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام مطابق قرارداد اگر اشاره شده دعوای تصرف عدوانی مطرح کنید

سعید باروح

جناب آقای سعید باروح :

ملاک نقشه طرح هادی دهیاری یا تقسیم نامه ی معتبر است

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

دعوی تصرف عدوانی به طرفیتذخواهرها مطرح کنید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

بستگی به نقشه طرح هادی و قرارداد و سند دارد