مشاوره حقوقی رایگان - ایجاد راه در زمین

سلام من 120 متر زمین آستانه قدس رضوی در مشهد دارم، مردم از داخل زمین من چند سال رفت و آمد کردند الان رفتم که زمینم رو بسازم میگن راه شده در صورتی که این زمین از 20 سال پیش من خریدمش ولی زمین کشاورزی بوده و مردم از زمین من رفت وآمد می‌کردند و الان هم که دور و اطراف ساخته شده زمین من رو راه کردند و آستانه هم بر همین مبنا میگه زمین شما راه شده و هیچ کس پاسخگوی من نیست نه آستانه و نه شورا و دهیاری روستا، من باید چی کار کنم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق دادگاه شکایت خود را پیگیری کنید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

اقدام به طرح دعوای از طریق مراجع قضایی کنید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

کسی اجازه تصرف ملک شما را ندارد، شما مالک هستید و اجازه هرگونه تصرفی نطابق قانون مدنی تا قانون و عرف لاضرر و لا اضرار را دارید. میتوانید جهت مشاوره تخصصی از طریق دادراه با بنده تماس بگیرید