مشاوره حقوقی رایگان - اموال مشاع

سلام و درود
من شنیدم زمانی مال مشاعی سند داره و جریان ثبتیش تموم شده , برای این که به فروش برسه باید از اداره ثبت تقاضای افراز انجام بگیره
آیا این صحیح هست ؟
سوال دیگری داشتم
زمانی که یکی از این شریک ها متوفی بشه و فوت کنه , برای این که مال به فروش برسه بازم باید تقاضای افراز از اداره ثبت بشه یا باید مرجع دیگه ای رفت ؟

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شما سهم مشاعی خودتان را میتوانید بفروشید اگر میخواهید دستور فروش بگیرید باید برای گواهی عدم افراز اقدام کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
بله
شما باید ابتدا درخواست افراز مال مشاع را مطرح نمایید و نامه عدم افراز اخذ نمایید
و بعد دادخواست دستور فروش مال مشاع را به طرفیت تمام ورثه اقامه نمایید