مشاوره حقوقی رایگان - مشارکت

سلام. مشارکت در اخذ رشوه درچه صورت شامل فرد می شود. بنده به همراه همکارانم جهت کشف کالای قاچاق ، پودر بدنسازی به آپارتمانی رفتیم که حین بازرسی تعدادی قوطی پودر بدنسازی وجود داشت که صاحب خانه یکی از همکاران بنده می شناخت که پس از گریه و التماس همکار بنده پیش بنده آمد و گفت که صاحب خانه میگه اگه میشه رحم کنید و نبرید و بنده ایشان می شناسم و باشگاه بدنسازی دارد و میگه هر جوری میشه چه از طریق مالی یا غیره حل کنید که بنده به همکارم گفتم بزار با دوستادوستان صحبت کنم اگه گفتن که مشکلی نیست و برای مصرف شخصی تهیه کرده صورتجلسه می کنیم که کالای نبوده که بنده رفتم پیش دوستان که یکی از دوستان که در پرونده سراکیپ هست اعلام داشت که ارزش کالا و جریمه بالای صدمیلیون تومان هست برو به همکارمان بگو بالای صدمیلیون هست که بنده رفتم به همکارم که داخل اتاق بود گفتم میگن بالای صدمیلیون هست و همکار بنده با توجه به حرف بنده از صاحب خانه مبلغ صدمیلیون چک و 15میلیون وجه نقد دریافت کرده و صاحب خانه شکایت کرد و اعلام داشته که بنده به دوستم گفتم که صدمیلیون بگیر و در حفاظت و بازپرسی ایشان و همکارم گفتند که به همراه بنده پیشنهاد رشوه دادم که بنده در حفاظت اعلام داشتم که بنده پیشنهاد ندادم و حرف همکارم انتقال دادم که گفته بگو صدمیلیون و در بازپرسی گفتم همکارم گفته ارزش جریمه صدمیلیون به بالا می باشد و در روز دادگاه همکاران دیگه همکاری که رشوه گرفته با پول مجاب کردن که بگوید که بنده پیشنهاد دادم که خود رشوه گیرنده در مواجه حضوری گفته بنده هیچگونه اطلاعی از اخذ رشوه نداشتم و به خاطر دریافت وجه در دادگاه اعلام داشتن که با دستور بنده اقدام به اخذ رشوه نموده در صورتی که بنده در حفاظت و بازپرسی اعلام داشتم حرف همکارم به ایشان انتقال دادم و با صداقت بیان داشتم که قرار بوده با مالی حل بشه ولی انجام نشد و ما برای رضای خدا صورتجلسه عدم وجود کالای قاچاق نوشتیم و از اخذ وجه وچک اطلاع نداشتم .میخواستم بدانم دادگاه با این اظهارات دروغ همکارانم که با بازجویی در حفا و بازپرسی و مواجه حضوری به بنده چه مجازات درنظر میگیره آیا بنده متهم به مشارکت در اخذ رشوه می شوم. بنده هیچگونه وجهی دریافت نکردم و گفتم از اخذ وجه وجو اطلاع نداشتم. باتشکر

پاسخ ها :

صفایی       عبدالرضا

جناب آقای صفایی عبدالرضا :

سلام.با توجه به مطالبی که در بالا بیان نمودید.احراز مشارکت در اخذ رشوه قطعی میباشد.ولی برای اینکه بتوانید در دادگاه دفاع مناسبی انجام بدهید(تبدیل مشارکت به معاونت در جرم)حتما وکیل بگیرید.