مشاوره حقوقی رایگان - آیا اداره حق اعتراض به رای بدوی کیفری را با توجه به شرایط زیر دارد؟

سلام، دادگاه بدوی کیفری رای برائت از دریافت رشوه را برای کارمند صادر کرده، برگه بدوی توسط اداره در وقت قانونی مورد اعتراض و تجدید نظر خواهی قرار گرفت. با توجه به اینکه اداره مجازات خود را در هیات تخلفات اداره برای کارمند انجام داده و اخراج نموده و تنها وظیفه گزارش تخلف رشوه را به دستگاه قضایی (دادستان) به عنوان مطلع را دارد، و هیچ جای قانونی ننوشته که شاکی هست ( مگر اینکه ضرری به اداره وارد و آن را مطالبه نماید که ضرری هم کارمند اینجا وارد نکرده است. ) ، آیا اون کسی که حق اعتراض داره دادستان ( که به اونجا هم رای ابلاغ شده است و مورد اعتراض هم واقع نشد ) مگر نیست ؟ اگر هم اسناد و ادله و اعتراضی هم داشته باشند نباید به دادستان بگند تا از طرف ایشان (دادستان) اگر تشخیص دادند اعتراض نماید. با توجه به توضیحات فوق آیا اداره حق اعتراض به رای بدوی را داشته است؟

پاسخ ها :

علیرضا رئیسی نافچی

جناب آقای علیرضا رئیسی نافچی :

سلام
بله اداره حقی برای اعتراض ندارد
به احتمال زیاد اعتراض رد خواهد شد
مگر انکه‌اداره شما بیان کند که ضرری به انها رسیده و از این بابت تجدیدنظر خواهی کنند

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام اگر شاکی تون دادستانی هست موضوع با اینکه شاکیتون اداره هست متفاوته دوما اینکه موضوع اتهامی گزارش هست یا چی ؟ و سوم اینکه در رای صادره شاکی رو چه کسی نوشته ؟ چهارم اینکه در صورت قطعیت رای برایت میتوان اعاده بکار و مطالبه حقوق ایام تعلیقی نمود

الهام سادات ماجدی

سرکار خانم الهام سادات ماجدی :

سلام .
دردادنامه صادره طرفین پرونده معلوم گردیده است.واصحاب دعوا دارنده حقوق مندرج در قانون آیین دادرسی کیفری میباشند.
چنانچه دردادنامه اداره مذکور به عنوان شاکی ذکر شده است در مقام احدی از اصحاب دعوا حق تجدیدنظر خواهی برای ایشان مفروض است.

هادي  مشهدي كاظمي

جناب آقای هادي مشهدي كاظمي :

سلام با توجه به محتویات پرونده و اتهامات و افراد درگیر در این پرونده و سایر شرایط, بهترین شخص برای اظهارنظر در این مورد قاضی رسیدگی کننده می‌باشد، بصورت حضوری مراجعه و لایحه ای تقدیم دادگاه کنید و دفاعیات خود را مبنی بر فاقد سمت بودن اداره فوق و سایر دفاعی‌ات خود را بفرمایید