مشاوره حقوقی رایگان - متهم به دريافت رشوه

كارمند بانكي دولتي بعد از ٢٩سال سابقه متهم به دريافت رشوه شده
ریيس شعبه با دادن وام هاي متوالي به يك شخص و جعل امضاي ضامن هاي وام ها و با دريافت تعداد زيادي سكه كرده
و اون ریيس شعبه به سه نفر از كارمندان شعبه دو عدد سكه داده وگفته كه اين سكه ها از طرف بانك بوده و اداره امور داده الا براي دوست من كه يكي از اون كارمندان هست متهم شده به رشوه گرفتن و اون شخص ریيس شعبه گفته من به كارمند هاي شعبه سكه دادم ايا اين رشوه هستش و الا در مرحله بازپرسي هستش ايا اون كارمند هاي كه از ريس شعبه سكه گرفتن و واقعا نميدونستن كه اين سكه ها به عنوان رشوه به ريس شعبه داده شده و ريس شعبه سكه هارو به كارمندان داده
ايا كارمندان اخراج ميشوند چه بلايي سرشون مياد كارمندا

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
اولا علم واطلاع کارمند از اخذ سکه مبنی بر اینکه رشوه بوده یا نه بسیار حائز توجه است
ثانیا باید بررسی شود اخذ سکه بابت اقدام یا عدم انجام کاری بوده یا خیر

مینا احمدی

مینا احمدی :

با توضيحات شما خير در صورتي كه عدم اطلاع و آگاهي خود را اثبات نمايند
ايشان به كمك وكيل نياز دارند